Actueel
Inzichten, kennis en ontwikkelingen die we graag met je delen
Alle categoriëen
Events
Geen onderdeel van een categorie
Knowledge sharing
Other
Research
Welcome to Essensor
Wat is sensorisch onderzoek en waarom is het essentieel voor productinnovatie?
Collega genomineerd voor Young Talent of the Year
Het Lekkerste Brabantse Worstenbroodje
Schrijf je in als proever
Word proever en help ons jouw favoriete producten te verbeteren
Inschrijven>
Gouda Cheese Awards
Oatly wint smaaktest: 53% kiest haver boven koemelk
Nieuw Managementteam Essensor en smaakonderzoek.nl
Prettige Kerstdagen van Essensor
Essensor heidedag oktober 2024
Essensor op de Molenmarkt
Essensors 3e Jaarlijkse Friends & Family BBQ
Creating better predictors for product succes
Essensor bij Eurosense 2024 in Dublin
Essensor op de introductiemarkt in Utrecht en Wageningen
Teamdag activiteit Essensor in Wageningen
Essensor versterkt haar team
Voedselverspilling tegengaan
Gouda Cheese Awards 2024
Teamdag op 30 mei in Food Valley
Nieuwe fotoshoot in Utrecht
De eerste Essensor teamdag van 2024 zit er op
Essensor gaat samenwerking aan met Cambridge University
De waarde van een gecontroleerde testomgeving
Expertpanels: wat zijn 5 Do’s en Don’ts?
Home-Use Tests (HUTs): wat zijn 5 Do’s en Don’ts?
Essensor versterkt haar team met twee nieuwe Operational Trainees
Essensor actief in tien landen in 2023
Eerste teamdag van 2024
Food Innovation Academy in Vlaardingen
Kerst
Onze herziene visie
Essensor’s plantaardige expertise
Studenten van Universiteit Utrecht op bezoek bij essensor
Een gecontroleerde omgeving tijdens testen
Hospitality-benadering van Essensor
Friends & Family BBQ Essensor
Essensor aanwezig bij Pangborn Sensory Science Symposium
De juiste doelgroep selecteren voor bruikbare inzichten
15e Pangborn Sensory Science Symposium
Invulling geven aan een betere wereld met betere producten
Op de fiets; helemaal in lijn met onze visie
Proeverijen met kweekvlees
Internationale Vrouwendag
Verkiezing Marketing Research & Analytics Agency 2023
Sensorische tip #5: Je proeft wat je voelt
Nijntje Museum in Utrecht prikkelt zintuigen
Gouda Cheese Awards op de Kaasmarkt in Gouda
Sensorische tip #4: Je ziet wat je proeft
Sensorische tip #3: Je ruikt wat je ziet
Essensor examenlocatie voor Aeres Ede
Sensorische tip #2: Je hoort wat je ruikt
Sensorische tip #1: Je voelt wat je hoort
Op weg naar een gezonde en duurzame bedrijfsvoering
Essensor geeft een lezing op de MIE
Essensor versterkt haar team met een nieuwe test manager
Opnieuw ISO gecertificeerd
Het monitoren van panel prestaties door ESSENSOR
ESSENSOR-teamdag in Buitenplaats Doornburgh
Sensory Masterclass in de FIA in Vlaardingen
Marktleider test bij de Marktleider
Fotoshoot bij essensor op locatie wageningen
Doel bereikt: Essensor heeft 500 bomen geplant in het Essensor-bos
Maak kennis met het nieuwe Smaakexpeditie team van Essensor
2022, het beste jaar uit de geschiedenis van ESSENSOR
ESSENSOR aanwezig bij The Plantbased World Expo in Londen
Nieuwe Stagiaires gestart bij Essensor
Hoe gaat het ondertussen met ons ESSENSOR bos in Indonesië?
Essensor start mediacampagne om consumentendatabase in Utrecht te vergroten
Essensor versterkt haar team met een nieuwe management trainee
Universiteit Utrecht-studenten op bedrijfsbezoek bij Essensor
Essensor op bezoek bij improven voor procesoptimalisatie
Bezoek Jury Moawards in Wageningen
Essensor bij Bedrijfsbezoek Perfetti Van Melle
essensor aanwezig bij SIAL in Parijs
essensor aanwezig bij fruit attraction in Madrid
Nieuwe website voor SMAAKEXPEDITIE
ESSENSOR aanwezig op het MIE 2022
ESSENSOR’s brand portfolio
ESSENSOR aanwezig op EUROSENSE 2022
ESSENSOR gaat naar het MIE
ESSENSOR gaat naar Eurosense in Finland
Friends & Family BBQ met team ESSENSOR
Officiële opening Food Innovation Academy
claim substantiation
Essensor is Marketing Research & Analytics bureau van het jaar 2022
Opname WEBINAR Smaak & Smaakonderzoek
Webinar smaak & smaakonderzoek
Meer dan 25 jaar Sensory met Essensor in Nederland
Lancering van Smaakonderzoek.nl
ESSENSOR neemt Centrum voor Smaakonderzoek over
Op bezoek bij Essensor
Essensor genomineerd als Marketing Research & Analytics bureau 2022
Symposium ‘A Taste of Change’ gaat door op 21 april 2022!
Extra luchtfiltering in onze onderzoekscentra in Nederland
UPDATE Essensor 10-puntenplan corona
2021 het beste jaar uit de geschiedenis van Essensor
Introductie Essensor Keuzekaart
you are welcome & grip on quality
succesvolle opening van nieuwe essensor vestiging in de Rotterdamse regio
WFBR en Essensor, partners in onderzoek naar voeding en gedrag
Sensorisch Symposium MOA op 25 November
nieuwe bedrijfskleding essensor
Essensor aanwezig op Pangborn Sensory Science
Essensor versterkt haar Operations team
smaak essentieel voor succesvolle productlancering
Sensory Talk 1 juni digital
word proever campagne in utrecht van start
Essensor opent 3e Research Center in de Rotterdamse regio
Herkenbare visuele merkidentiteit van Essensor
we are all set!
Verbouwing in Wageningen bijna klaar
work in progress
Essensor opent nieuw research center in Food Valley
Essensor is aanwezig op Eurosense 2020 – A Sense of innovation
Essensor is op zoek naar 5000 nieuwe consumenten
Essensor welcomes two new Management Trainees
Loes van Tiel treedt op 1 januari toe tot het Management Team van Essensor
Essensor en Wageningen University & Research bundelen krachten
Geur- en eetgedrag & reukverlies bij corona
Proeven van succes
Research center Utrecht 18 mei geopend
Jan Willem Steunenberg wordt aandeelhouder van Essensor
Overname OP&P door Essensor
MIE Utrecht
Nieuw sensorisch talent aan de slag in Foodvalley!
Essensor aanwezig op het marketing insight event in Utrecht
Essensor opent een nieuwe testlocatie
Inzichten in eetgedrag tijdens corona
CONSUMENTENONDERZOEK WEER VAN START: 100% VEILIG
In 2020 bestaat Essensor 25 jaar
Maatregelen Essensor tegen het Coronavirus
ESSENSOR OP HET MIE 2020 IN UTRECHT
ESSENSOR UTRECHT OPENT NIEUW RESEARCH CENTER
Bezoek studenten Deakin University Australie
Essensor lanceert nieuwe merkidentiteit
Jongerenomroep FUNX van de NPO op bezoek bij Essensor
Filmset bij Essensor
Nieuwe werknemer bij Essensor
Farewell dinner Aimee Oliemans
Essensor opnieuw ISO 20252 gecertificeerd