Bezoek, bel of mail ons

Heeft u vragen? Of weet u precies wat u wilt en kan Essensor u daarbij helpen? Dan bent u van harte welkom voor een kennismaking in Ede! Ook kunt u ons bellen op +31 318 452222 of mailen via onderstaand formulier.
Adres:

Essensor b.v.
Rubensstraat 215A
6717 VE EDE
The Netherlands

Telefoon:

+31 318 452222

E-mail:

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Routebeschrijving naar Essensor

Routebeschrijving vanaf de A12, komend uit de richting Arnhem Neem afslag Wageningen/Ede/Bennekom (afrit 24). Sla bij de verkeerslichten rechtsaf. Ga bij de volgende verkeerslichten, (voor het winkelcentrum Stadspoort wat u boven de weg ziet), rechtsaf. Dit is de Frans Halslaan. Ga rechtsaf de Rubensstraat in, direct aan uw rechterhand vindt u dan het kantoorgebouw waarin Essensor zich bevindt.
Routebeschrijving vanaf de A12, komend uit de richting Utrecht Neem afslag Wageningen/Ede/Bennekom (afrit 24). Sla bij de verkeerslichten rechtsaf. Ga bij de volgende verkeerslichten, (voor het winkelcentrum Stadspoort wat u boven de weg ziet), rechtsaf. Dit is de Frans Halslaan. Ga rechtsaf de Rubensstraat in, direct aan uw rechterhand vindt u dan het kantoorgebouw waarin Essensor zich bevindt.
Routebeschrijving vanuit de regio Wilt u vanuit de regio naar Essensor, dan is het het makkelijkst om via de A12 te rijden. Vanuit Barneveld of Amersfoort rijdt u via de A30 naar de A12; vanuit Apeldoorn of Nijmegen komt u via de A50 op de A12. Volg daarna de routebeschrijvingen vanaf de A12.
Routebeschrijving met het openbaar vervoer Vanaf station Ede-Wageningen rijdt er een bus naar Essensor. Lijn 88.  Deze vertrekt vanaf de zuidzijde (als u van het perron af komt, linksaf) van het station. Stap uit bij halte Gelderhorst/Stadspoort. Het pand van Essensor ligt aan de overzijde van de brug aan uw rechterhand. Vanaf deze halte is het 5 minuten lopen.