actueel

Gouda Cheese Awards

Auteur Essensor
Datum 25 april 2025
Type Events
Gouda Cheese Awards afbeelding
Voor het vierde jaar op rij, voert ESSENSOR met trots het sensorisch marktonderzoek uit voor de prestigieuze Gouda Cheese Awards, met dit jaar de focus op twee geliefde categorieën: Gouda 48+ Oud en Gouda Jong.

Het onderzoek vindt plaats in het hart van Food Valley, op onze locatie in Wageningen, in de week van 14 april. In nauwe samenwerking met de organisator, de Nederlandse Vakwedstrijd voor Kaaskenners, verzamelen we waardevolle consumenteninzichten via zorgvuldig opgezette blinde proeverijen met enthousiaste kaasliefhebbers.

Hun input helpt bepalen welke kazen er echt uitspringen binnen elke categorie. Slechts drie finalisten per categorie gaan door naar de grote finale in Gouda, die plaatsvindt tijdens de traditionele kaasmarkt op donderdag 15 mei 2025.
We zijn trots dat we met onze sensorische expertise mogen bijdragen aan deze viering van Nederlandse kaastopkwaliteit.

Mocht je nog meer willen weten over deze awards, klik dan op deze link: https://lnkd.in/eMpS_2YV

Moge de beste kaas winnen!

Bekijk nog meer artikelen