Services
Trends
Cases
Over Essensor
en
Voor proevers
Services
Services
Optimalisatie onderzoek
Sluit je product perfect aan bij consumentenvoorkeuren.
Claimonderzoek
Claims die jouw producten sterker positioneren.
Benchmark onderzoek
Continu de concurrentie voorblijven door vergelijking.
Verpakkingsonderzoek
Een goede eerste indruk achterlaten met de verpakking.
Kwalitatief onderzoek
Diepgaande inzichten van de consument boven tafel.
Training & Consultancy
Deskundige ondersteuning voor intern sensorisch onderzoek.
Beschrijvend onderzoek
Breng de precieze sensorische eigenschappen van producten in kaart.
Verschil onderzoek
Stel vast of consumenten je receptuur veranderingen waarnemen.
Assortimentsonderzoek
Dé tool om gaten in de markt op te sporen en je productassortiment te optimaliseren.
Trends
Trends
Functionelere producten
Zorgen dat jouw functionele producten in de smaak blijven.
Eiwittransitie
Slim inspelen op de verschuiving naar plantaardige eiwitten.
Influencer marketing
Optimalisatie voor een visueel aantrekkelijk product.
Salesoptimalisatie
Het optimaliseren van de verkoopkansen van jouw producten.
Duurzamere producten
Innovatie voor een groenere toekomst op het schap.
Gezondere producten
Bied gezondere opties aan zonder smaakverlies.
Venture brands
Onderscheiden door een sterke identiteit én innovatief te zijn.
Non-food
Sensorisch onderzoek op jouw non-food producten.
Cases
Cases
Bye bye bitterness
Van bitter naar beter: groente opnieuw ontdekken.
Welke Nederlandse appel is jouw favoriet?
Ontdek jouw ideale appel door uniek smaakonderzoek.
Proef je ‘plantaardig’ in Chocomel?
De plantaardige chocoladesensatie van Chocomel.
Over Essensor
Team
Ervaar de klantgerichte aanpak van onze professionals.
Partners
Langjarige partnerships met universiteiten en multinationals.
Merken
Maak kennis met het huis van Essensor.
SDG's
Vacatures
Wij zijn altijd op zoek naar talent met de juiste houding.
Tijdlijn
Actueel
Oatly wint smaaktest: 53% kiest haver boven koemelk
en
Voor proevers
Afspraak maken
actueel
essensor aanwezig bij fruit attraction in Madrid
Auteur
Essensor
Datum
19 oktober 2022
Type
Events
Afgelopen 4-6 oktober was Essensor aanwezig op de Fruit Attraction in Madrid.
Bekijk nog meer
artikelen
Nieuws / Events
Het Lekkerste Brabantse Worstenbroodje
Nieuws / Events
Gouda Cheese Awards
Nieuws / Other
Oatly wint smaaktest: 53% kiest haver boven koemelk