Essensor groeit en is op zoek naar nieuwe ‘Super Tasters’

Essensor, de autoriteit en marktleider binnen het sensorisch marktonderzoeksdomein in Nederland, voert dagelijks consumenten- en sensorisch onderzoek uit voor onze klanten in onze test centers in Utrecht en Ede.

Door uitbreiding van onze opdrachten portefeuille gaan wij een extra Expert Panel met Super Tasters samenstellen. Wij zetten deze expert panels in  om de sensorische eigenschappen van producten objectief te beschrijven. De Super Tasters gebruiken hun getrainde zintuigen (proeven, ruiken, zien, horen en voelen) om vast te stellen of er sensorische verschillen tussen producten zijn én hoe deze beschreven worden.

Het ideale profiel van een ‘Super taster’:

  • Hij/zij kan bovengemiddeld goed ruiken en proeven; deze competentie wordt tijdens het selectieproces uitvoerig en zorgvuldig getest d.m.v. een smaaktest en geurtest;
  • Hij/zij beschikt over de vaardigheid om sensorische eigenschappen van producten (mondeling) te beschrijven;
  • Hij/zij is communicatief vaardig en heeft geen moeite om te spreken in een groep van circa 15 personen;
  • Hij/zij is minstens 6 uur per week beschikbaar; kandidaten dienen beschikbaar te zijn voor het panel op maandag én vrijdag OF dinsdagmiddag én donderdagmiddag;
  • Hij/zij woont in Ede of omstreken.

Na het succesvol doorlopen van de testen behoren de kandidaten tot de beste 10% ruikers en proevers van Nederland. Hiermee kunnen ze voor Essensor aan de slag als de nieuwe Super Tasters!

Interesse? Klik dan hier: https://eq.essensor.nl/eq/r2/lq2rg

Kent u nog iemand die interesse heeft, vertel hem/haar dan vooral over deze vacature!