arrow_back Back to overview

Jan Willem Steunenberg wordt aandeelhouder van Essensor

Commercieel directeur Jan Willem Steunenberg wordt aandeelhouder van het Sensorisch Marktonderzoeksbureau ESSENSOR uit Food Valley

Eind vorig jaar heeft oprichter en eigenaar Wim Vaessen (61) 50% van zijn aandelen verkocht aan de nieuwe commercieel directeur. Medio vorig jaar is Steunenberg gestart bij Essensor en conform eerder gemaakte afspraken is hij nu ook mede-eigenaar van Essensor geworden.

Steunenberg (54) heeft een uitgebreide commerciële werkervaring als directeur en manager binnen zowel Food Services (PepsiCo) als de zakelijke- en financiële dienstverlening. Sinds 2000 is hij actief als entrepreneur en investeerder en in die rollen startte hij onder meer het consultancy bedrijf For All Finance. Dit bedrijf verkocht hij in 2009 aan Brunel Nederland, waarna hij nog een aantal jaren aanbleef als directeur.

Wim Vaessen, oprichter van Essensor: ”Ik ben erg blij met de komst van Jan Willem en met hem hebben wij nu de juiste persoon in huis om Essensor een krachtige commerciële impuls te geven. Dat geeft mij bovendien meer ruimte voor de inhoud van het sensorisch vakgebied. Ik merk ook dat de samenwerking het hele team extra energie geeft voor de realisatie van onze gezamenlijke ambitie; de verdere groei van Essensor in de komende jaren”.
Jan Willem Steunenberg is ondertussen goed ‘geland’ bij Essensor: “Vanaf de eerste dag dat ik binnenstapte bij Essensor ben ik onder de indruk van het bedrijf dat Wim in de afgelopen 24 jaar heeft opgebouwd. Het is een uitstekend georganiseerd kennisbedrijf met zeer deskundige en loyale professionals aan boord. Maar ook een bedrijf dat relatief (te) onbekend is in de markt en daar ligt voor mij een zeer mooie en dankbare uitdaging!”.

Over Essensor
Helder inzicht in de sensorische voorkeur van consumenten. Dat is de core business van Essensor. Bij Essensor ondersteunen wij sinds 1994 retailers en de (voedingsmiddelen) industrie dagelijks met het optimaliseren van hun producten en het verbeteren van de salesprestaties van deze producten in het winkelkanaal.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met
Jan Willem Steunenberg / Commercial Director
0651 557884 / 0318 452222
j.w.steunenberg@essensor.nl
www.essensor.nl

Wil je hier meer over weten?

Neem contact op met Jan Willem


Related posts