arrow_back Back to overview

Essensor aanwezig bij Pangborn Sensory Science Symposium

De 15e editie van het Pangborn Sensory Science Symposium is afgelopen en laat ons achter met nieuwe perspectieven.

Zintuiglijke geesten van over de hele wereld kwamen bijeen voor dit tweejaarlijkse evenement dat deze keer werd georganiseerd in de prachtige stad Nantes, Frankrijk. Met als thema “Nieuwe uitdagingen aangaan in een veranderende wereld” leidde het symposium tot intrigerende discussies over onze zintuigen en hoe ze werken – echt stof tot nadenken.

Natuurlijk was Essensor, als marktleider en autoriteit op het gebied van sensorisch onderzoek in Nederland, aanwezig. Het symposium bood de perfecte setting om te duiken in inzichtelijke lezingen en de veranderende wereld van zintuigen te verkennen. In het hart van Nantes vloeiden de ideeën onder het genot van een goed gesprek en smakelijke hapjes. Interessante onderwerpen: AI, immersie, claimonderbouwing, gezondheid en duurzaamheid, data-analyse en nog veel meer.

Essensor wil ook Kees de Graaf feliciteren met het behalen van de ‘Established Researcher’ Award. Echt verdiend! Veel dank aan iedereen die heeft deelgenomen aan het symposium. Laten we plannen maken om over twee jaar weer bij elkaar te komen in Pennsylvania. Laten we tot die tijd het gesprek gaande houden. Au-revoir!


Related posts