De Essensor Keuzekaart

Sinds 1 januari 2022 is de beloning voor deelname aan een onderzoek bij ESSENSOR veranderd en krijgt iedere deelnemer zijn of haar beloning in de vorm van de ESSENSOR Keuzekaart. Deze giftkaart vervangt de betaling via bankoverschrijving.

Jouw beloning

De hoogte van de beloning  verandert niet; dus € 10,- voor een onderzoek van 30 minuten, € 12.50,- voor een onderzoek van 45 minuten en € 15,- voor een onderzoek van 60 minuten. Na deelname aan een onderzoek sturen wij je binnen 14 dagen per mail een digitale ESSENSOR Keuzekaart met daarop het tegoed waar je recht op hebt.

Wat kun je met de ESSENSOR Keuzekaart?

Na ontvangst van de ESSENSOR Keuzekaart kun jij deze direct online omzetten in een kaart naar keuze bv. Gall & Gall, Etos, Hema, Bol.com, de Bijenkorf, Rituals en vele anderen. Of je geeft de kaart, nadat jij deze hebt omgezet, cadeau aan een vriend(in) of familielid. Hoe leuk is dat? Met je tegoed kun jij in ieder geval direct iets leuks kopen, online of in een fysieke winkel. Het is trouwens ook mogelijk de Essensor Keuzekaart nog even te bewaren in je eigen online omgeving (in je ‘wallet’).

Activeren keuzekaart:

  • Je kunt de Keuzekaart activeren door op de link in de e-mail te klikken en de stappen te volgen of door het kaartnummer en de pincode van de Keuzekaart in te vullen op de website cadeau.yesty.nl en vervolgens de stappen te volgen. Je kunt dan een account aanmaken en hierna kun je de Keuzekaart ruilen voor een Gift Card naar keuze.

De Keuzekaart heeft een geldigheid van 2 jaar. Je dient de Keuzekaart dus binnen 2 jaar te ruilen voor een Gift Card naar keuze. Zodra je een keuze hebt gemaakt, gaat de geldigheid van de betreffende Gift Card lopen. Deze verschilt per winkel/webshop. Voordat je een keuze maakt kun je in de beschrijving van de betreffende Gift Card de geldigheid terugvinden.

 

Keuzenkaarten

Blijf op de hoogte

Kortom, er zijn talloze opties na ontvangst van je beloning via de ESSENSOR Keuzekaart na deelname aan een onderzoek. Bovendien kunnen wij jou op deze manier ook beter op de hoogte houden van interessante ontwikkelingen rondom ons bedrijf. Bijvoorbeeld wat er is gebeurd met de resultaten van het onderzoek waar je aan hebt meegewerkt.

Meer weten?

Wil je nog meer weten over de mogelijkheden? Kijk dan op https://cadeau.yesty.nl/

Heb je vragen over de keuzekaart? Bekijk dan de meest gestelde vragen op: https://cadeau.yesty.nl/klantenservice/

Staat je vraag er niet bij, of heb je andere vraag? Neem dan contact op via: info@yesty.nl / tel: 023 234 0240

Tot snel in één van onze Research Centers in Nederland (Wageningen, Utrecht en Vlaardingen).

Met vriendelijk groet
Het Essensor Consumenten Team
consumenten@essensor.nl

 


Clients