Actueel
Inzichten, kennis en ontwikkelingen die we graag met je delen
All categories
Consumer insights
Events
Geen onderdeel van een categorie
Grip on quality
Knowledge sharing
Other
Research
Welcome to Essensor
Prettige Kerstdagen van Essensor
Essensor heidedag oktober 2024
Essensor op de Molenmarkt
Essensors 3e Jaarlijkse Friends & Family BBQ
Teamdag activiteit Essensor in Wageningen
Essensor versterkt haar team
Voedselverspilling tegengaan
Teamdag op 30 mei in Food Valley
Nieuwe fotoshoot in Utrecht
Expertpanels: wat zijn 5 Do’s en Don’ts?
Home-Use Tests (HUTs): wat zijn 5 Do’s en Don’ts?
Essensor versterkt haar team met twee nieuwe Operations Trainees
Essensor actief in tien landen in 2023
Eerste teamdag van 2024
Food Innovation Academy in Vlaardingen
Kerst
Onze herziene visie
Essensor’s plantaardige expertise
Studenten van Universiteit Utrecht op bezoek bij essensor
Een gecontroleerde omgeving tijdens testen
Hospitality-benadering van Essensor
Friends & Family BBQ Essensor
De juiste doelgroep selecteren voor bruikbare inzichten
Invulling geven aan een betere wereld met betere producten
Op de fiets; helemaal in lijn met onze visie
Internationale Vrouwendag
Sensorische tip #5: Je proeft wat je voelt
Nijntje Museum in Utrecht prikkelt zintuigen
Sensorische tip #4: Je ziet wat je proeft
Sensorische tip #3: Je ruikt wat je ziet
Essensor examenlocatie voor Aeres Ede
Sensorische tip #2: Je hoort wat je ruikt
Sensorische tip #1: Je voelt wat je hoort
Op weg naar een gezonde en duurzame bedrijfsvoering
2022, het beste jaar uit de geschiedenis van ESSENSOR
Extra luchtfiltering in onze onderzoekscentra in Nederland
2021 het beste jaar uit de geschiedenis van Essensor
Essensor welcomes two new Management Trainees
Loes van Tiel treedt op 1 januari toe tot het Management Team van Essensor
Jan Willem Steunenberg wordt aandeelhouder van Essensor
Nieuw sensorisch talent aan de slag in Foodvalley!
Maatregelen Essensor tegen het Coronavirus