Drie nieuwe stagiaires gestart bij ESSENSOR

Vorige week zijn er weer drie nieuwe stagiaires gestart bij ESSENSOR

Van links naar rechts: Aron Dekker (19), 2e jaar student van de opleiding ‘vak expert food’ op het mbo Aeres in Ede,  Selma Walg, 4e  jaar student Voedingsmiddelentechnologie aan de Hogeschool Van Hall Larenstein in Velp en Biko Vos, 4e jaar student Voeding en Diëtiek aan de Hogeschool van Amsterdam.

Aron Dekker (19) wordt opgeleid tot een expert op het gebied van voeding, kwaliteit en productontwikkeling en loopt 10 weken stage. Zodra hij zijn MBO opleiding heeft afgerond wil hij graag verder studeren op het hbo, ook weer een voeding gerelateerde opleiding.

Selma Walg (20) loopt 5 maanden stage bij Essensor. Haar doelstelling is het verbreden van  kennis en ervaring in het sensorisch onderzoek. Na haar opleiding wil zij haar kennis verder verdiepen en verbreden door het volgen van Master.

Biko Vos (25) loopt eveneens 5 maanden stage en zijn specialisatie is ‘new product management’. Tijdens zijn stage focust hij enerzijds op het sensorisch onderzoek en anderzijds ondersteunt hij ook het  Marketing & Sales domein.

Onze (merk) beloftes aan deze jonge enthousiaste professionals: YOU ARE WELCOME & WE SHARE OUR KNOWLEGDE WITH YOU!